hell17Har du også bare ventet og ventet på den dag, hvor du med rette kan råbe KILLING IN THE NAME OF på Copenhell, så kan du nu se et lys for enden af tunnelen. Til sommer får du nemlig chancen- og det er ikke bare til tonerne af en DJ i Biergarten.

Copenhell vil nemlig holde hådtslående 90’er hip-hop fest i 2017 og har derfor valgt at booket ingen ringere end Prophets Of Rage, der består af tre fjerdedele af Rage Against the Machine, B-Real fra Cypress Hill samt Chuck D og DJ Lord fra Public Enemy? Der er ingen tvivl om at dette navn, sammen med tidligere offentliggjorte System Of A Down, nok skal sende publikum ud på et trip down 90’s memory lane til sommer. Og ja, de spiller “Killing In The Name Of” og “How I Could Just Kill a Man.”

De får følgeskab af metalcore gruppen Everytime I Die , der sidst gæstede Copenhell i 2013, hvor deres koncert blev afholdt i silende regn! Det håber vi naturligvis ikke sker næste år!

Og endelig er der flere godter at komme efter for thrash metal og hard rock folket. De unge finske thrashere i Lost Society er nemlig at finde på programmet i 2017, sammen med den helt nye britiske hard rock gruppe Inglorious, der henter inspiration i 70’ernes britiske hard rock!

Med disse navne kan vi se frem til koncerter med:
System Of A Down, Prophets Of Rage, Invocator, Airbourne, Candlemass, Overkill, Evertime I Die, Lost Society og Inglorious på Copenhell 2017