otte

Christian Bøggild Otte! Foto: Peter Chevalier Bøjstrup

Okay. Indrømmet. Hands down og alt det der. Jeg forstår mig ikke på pop punk. Jeg forstår mig ikke på Blink 182 eller Sum 41 eller andre bands i den stil. Jeg har prøvet at forstå stilen, men er aldrig kommet frem til et positivt resultat. Øv!
Men nu da netop Blink 182 er blevet offentliggjort til næste års Roskilde Festival 2017, i øvrigt deres første koncert nogensinde i Danmark, vil jeg gøre mig endnu et forsøg.  

Derfor har vi valgt at alliere os med pop punkens ukronede konge herhjemme! Mr. Christian Bøggild Otte aka Mr. Dude Manor, til en snak om netop Blink 182 og deres koncert på Roskilde Festival 2017!

For de af jer, der endnu ikke følger Dude Manor kan jeg fortælle, at det er en herlig blog, der primært fokusere på moderne metal, metalcore, hardcore og punk!

Hej Otte! 
Først og fremmest: Blink 182 – Roskilde 2017 – Din følelse lige nu?

Glæde og afslappethed! Glæde, fordi at jeg nu endelig får opfyldt min drøm om at stå i en Roskilde-brandert en solbeskinnet eftermiddag på Orange Scene (for det er jo der, de skal spille) og synge med på alle klassikerne, og afslappethed, fordi jeg nu egentlig ikke behøves at gå så forfærdeligt meget op i resten af programmet.

Ja, for det har næppe gået forbi mange’s næser, at du på diverse sociale medier, har været særdeles aktiv på det seneste. Du så gerne at Blink 182 gjorde sit indtog på enten Copenhell eller Roskilde Festival til næste år. Faktisk kan jeg ikke mindes én statusopdatering fra én af festivalerne i år, hvor du ikke lige har nævnt Blink 182 i en hurtig vending!  Sidder du inde med en skuffelse over, at det ikke var Copenhell der løb med Blink 182?

Copenhell kunne unægteligt have været sjovt, men som nævnt før, så er det sgu på Orange Scene, at de bør spille deres første danske koncert. Og nu er mine venner også glade for, at jeg kan koncentrere mig om at hamre med dem på Copenhell og det hele ikke går op i blink-182 – alle vinder!

Hvorfor er Blink 182 THE shit?

Puha, der er mange grunde. Altså, melodierne kan man jo ikke fucke med, men det er lige så meget hele deres attitude, hvor det er okay ikke at have styr på det hele og være dårlig til det med damer, så længe du stadig kan lave sjov med det hele. Blink-drengene er der for dig, klar til at hænge ud og have det fedt, mens du snakker lort og hører noget pop-punk. Det er et band, som enhver teenager kan finde noget relaterbart i, samtidig med, at man som ældre kan blive mindet om, at det hele nok skal gå, når man sætter “Enema of the State” eller “Take Off Your Pants And Jacket” på.

Hvis jeg siger at “All The Small Things” er et forfærdeligt levn fra 90’erne, hvad siger du så?

Så siger jeg, at du godt kan li’ Blind Guardian.

Pop punk. Hvad gør den genre for dig?

Pop-punk er en genre, der altid kan få en til at tro på, at det hele nok skal gå. Det kan godt være, at din kæreste er skredet, arbejdet sutter (I know), men pop-punken forstår dig og si’r “dude, ta’ en brewski, smid noget musik på anlægget og ring til vennerne og invitér dem over til en hangout sesh!” Og så er det altså bare en forrygende kombination af poppens gode melodier blandet med punkens snotty attitude.

Er Blink 182 et godt match med Roskilde Festivalen?

Altså, jeg kunne ikke forestille mig en bedre festival herhjemme til det. Og jeg tror virkelig også, at hvis blink-drengene spiller skarpt den dag, så kommer det til at blive en fest uden lige, når de først fyrer op for de virkeligt store klassikere, som alle jo kan synge med på.

Hvad forventer du dig af koncerten med Blink 182 på Roskilde Festival?

Jeg var jo så heldig at fange den originale konstellation med Tom hele to gange, da jeg var på udveksling i San Diego tilbage i 2013, hvor der endnu ikke var nogle bad vibes at fornemme. Derfor bliver det superspændende at se, hvordan det bliver med Matt Skiba. Ud fra, hvad jeg har hørt, og kan fornemme fra deres social media, så har de dog helt vildt fedt sammen, og de udtaler jo også, at de virkelig nyder at komme ud at spille. Så jo, jeg forventer helt sikkert en forrygende koncert!

Hvad vil du sige til alle dem, som undertegnede, der nok vil finde større glæde ved Piano Bar, end at høre Blink 182 på Roskilde 2017?

Så vil jeg sige “dude, det er helt cool, you do you” – pop-punken har ikke tid til at bekymre sig om sådan noget, den vil bare gerne have good times og cold ones!

Tak for snakken min ven!