12957421_993786970698328_6180089869600145910_oImorgen går det atter festival amok, når den altid forrygende Metal Magic Festival for 9. gang bliver afholdt i Fredericia.

Desværre bliver det sidste gang, at Metal Magic Festivalen bliver afholdt i sin nuværende form, så den herlige festival skal naturligvis  sluttes af med et brag! Og dét blvier den så sandelig også med  hovednavne som legendariske Manilla Road, Denner/Shermann, Uli John Roth og Destroyer 666.

Men Metal Magic Festival 2016 er så meget mere end blot de større navne. Som altid præsentere festivalen også deres bud på forrygende nye danske navne. Og i år kan vi bl.a. glæde os til:

Grusom
De har været på alles læber i løbet af 2015 pga. deres fremragende debut, og nu også her i 2016, med deres forrygende eftermiddagskoncert på årets Copenhell. Grusom’s melodiske stoner rock er som det perfekte match for Metal Magic’s old school glade publikum. Jeg siger det bare, vent til I hører “Evil” live!
Nicolaj Hoffmann Jul er indbegrebet af frontmand og sammen med ham og resten af bandet, ved jeg at der venter en oplevelse af de helt store, med et af dansk rock’s aller bedste bands netop nu!


Slægt

Forestil dig det mest absurde møde mellem Thin Lizzy og Darkthrone! Ja den er god nok! Smukke, smukke guitarharmonier i et univers der skriger af den mest punkede black metal. Slægt gør alting på deres helt egen måde. Det er der bl.a. kommet koncerter på When Copenhell Freezes Over og opvarmning til norske Dødheimsgard i Pumpehuset ud af!
Når de unge gutter rammer Metal Magic Festivalen 2016 kan du godt forvente et rum fyldt med røgelse og sorte stearinlys. Slægt er fucking kvlt!

Encyrcle

Speed og thrasede elementer går hånd i hånd når dette unge band fra Odense rammer Metal Magic med en hurtighed, der kan få andre bands til at tabe pusten og en highpitch vokal så skinger, at den kan flænse alt på sin vej! Med deres fremragende debut fra 2015 i ryggen samt en kommende EP, er Encyrcle et glimrende bud på et af de bands, vi for alvor skal holde øje med herhjemme.
Bandet består desuden af nuværende medlemmer af danske bands som Cruelty’s Heart og Defilementory!

Ironguard

Power metaaaaaal! Yes! Siden 2008 har danske Ironguard leveret rendyrket power metal til en dansk scene, der ikke ligefrem har en tradition for at sprudle af power. Men der er gudskelov undtagelser. Og Ironguard er én af dem! Med base i Fredericia har Ironguard bl.a. udgivet EP’en “Fire Empire”, der viser et band med rødderne solidt plantet i den stolte power metal tradition, som vi kender den fra bl.a. Blind Guardian og Gamma Ray! Ikke nok med det er tidligere Vanir frontmand Andreas Odin Bigom blevet en fast del af bandet og med hans opera teknik, står Ironguard stærkere end nogensinde før!

Tainted Lady

Fuldblods rock n fucking roll er hvad der venter, når Tainted Lady tænder op for forstærkerne. Lyden af den reneste heavy rock, med dobbelt leadguitarer, råt vokalarbejder, og stærke melodiske hooks virker som den rene selvfølge hos det unge band fra Kolding, der netop nu har deres debutalbum på vej. I den forbindelse har de bl.a. arbejdet sammen med Søren Andersen kendt fra bl.a. Electric Guitars! Let’s rock!

The Petulant 

Rendyrket thrash med lyden fra Bay Area området fra slutningen af 80’erne og old school død, er hvad The Petulant står for. Med kun 3 år på bagen, har disse thrashere allerede gjort sig bemærket i miljøet og er derfor nu klar til at rive os rundt på Metal Magic Festivalen.  Bandet er snart på gaden med deres debutalbum, men allerede nu kan man høre en pre-production af nummeret “Extremist”, der forventes at være på den kommende plade. Der skal knækkes nakker!

Vi glæder os til årets brag på Metal Magic Festivalen 2016!