imageNår Solbrud i dag udgiver et bånd, er det for at hylde det analog medie.

 

Båndet består af et helt nyt nummer “Besat af Mørke”, som de selv har indspillet i deres øvelokale. Et nummer der i bedste Solbrud stil naturligvis er gennemsyret af mørke, melankoli og en længde, der kan give de fleste bands sved på panden bare ved tanken om at spille noget magen til!

“Besat Af Mørke” vil kun blive udgivet via dette format og vil altså ikke blive streamet.

På den anden side af båndet udgiver Solbrud en live-optagelse af “Klippemenensket”, der er indspillet på Inferno Festivalen i Norge sidste år. Dette viser i alt sin enkelthed, HVOR brutal og vindblæst en oplevelse det rent faktisk er at opleve Solbrud live!

Ens for begge optagelser er, at de er blevet mastereret af Lasse Ballade, der også stod bag det seneste Solbrud album.

Båndet udkommer kun i en begrænset periode og er trykt i kun 100 oplag. Så vil man være en af de få til at høre det nye nummer “Besat Af Mørke”, så skal man omgående kontakte bandet!

Tro mig. Det er det hele værd!!