blastdevilFremover vil der ikke længere være et Devilution og et Blastbeast.dk. Det har ligget i kortene længe. Men nu er det helt sikkert. Danmarks største online metalmedie, Blastlotion, ser dagens lys d 2 maj!

Det har ligget i kortene længe og det er flere grunde til dette samarbejde!

Alexander Kolby fra Blastbeast.dk fortæller:

“Arbejdsmængden for to personer er simpelthen blevet for stor. Vores mailbokse er fyldt op med demoer og andre udgivelser og vi rejser desuden utrolig meget. Bl.a. var Søren Weiss netop på Færøerne og om en uge skal han til Island for at reportere fra Wacken Metal Battle Island. Det kræver utrolig meget både at have studie og arbejde ved siden af. Samtidig med det har vi, tro det eller ej, haft et rigtig godt samarbejde kørende med Devilution i forbindelse med bl.a førnævnte Wacken Metal Battle og kender holdet bag utrolig godt.
Det giver mening at vi fremover kan give Devilution et løft i deres håndtering af sociale medier og spotte nye og interessante upcoming navne, som vi har gjort med The New Shit, som naturligvis holder ved!”

Jacob Dinesen fra Devilution er enig:

“Selvom drengene fra Blastbeast er pisseirriterende, så giver det alligevel en eller anden form for mening. Vi halter på power metal og metalcore delen og det vil de kunne hjælpe os med. Derimod kan vi lære dem at stave. Så alt er alligevel ikke helt lort.

Aftalen er kommet i hus i dag og Blastlotion går altså online d 2 maj 2016!