Lost Society i Vega. Foto: Weiss

Lost Society i Vega. Foto: Weiss

Forleden var der dømt rendyrket fræs i Lille Vega! Exodus er på landevejen og med sig havde de taget de finske knægte i Lost Society! Sikke en fest!

 

Lost Society

Sidst undertegnede oplevede Lost Society var da de for et par år siden spillede på Beta2300.

Meget er sket siden da og i Vega gik de unge drenge med den lyse fremtid på scenen med et herligt gåpåmod i et sikkert ønske om at slå os hårdt i ansigtet og rive os solidt rundt på dansegulvet.

Begge ting blev i den grad opfyldt og mere til! Bandet beviste at de fremover vil blive et af de thrash bands der skal sikre thrashens fremtid!

Musikalsk har de nemlig lige dele attack og rå power i deres udtryk, samtidig med at de kan kombinere dette med at skrive de gode og memorable sange. I Vega gik dette udtryk perfekt hånd i hånd med den absolut bedste lyd jeg har hørt fra er supportband i mange år!

Med udgangspunkt i albummet “Braindead” fik Samy Elbanna og resten af Lost Society sparket gang i thrashfesten og den stoppede altså ikke før sidste tone af “Only (My) Death is Certain” fadede ud.

Sådan skal det edermandme gøres! Thrash Metal in your fucking face!

9-penta

 

 

 

Exodus

Med hovedfokus på “Bonded In Blood” må man sige at Exodus koncerten i Vega måtte være guf for thrash metal fanen.

Og det er selvom bandet fortsat er igang med deres omfattende “Blood In, Blood Out” Tour der også bragte dem til Copenhell i sommer!

Exodus spiller på trods af over 30 år på bagen stadig faretruende godt og formår stadig at flænse alt på sin vej.

Det lader sig være det forrygende sammenspil mellem guitaristerne Lee Altus og Kragen Lums (for ja, “Gary Holt er jo fortsat med i et eller andet andet thrash metal band i øjeblikket”, for at citere sanger Steve Souza). Og hos den bundsolide rytmeseksion der udgøres af trommeslager Tom Hunting og bassist Jack Gibson!

“Lad os se noget vold! Vi elsker vold” udbryder  Steve Souza inden aftenens første store circlepit bryder ud i Lille Vega i “And Then There Were None” Og her stopper den faktisk ikke før koncerten er slut!

Exodus leverer det man turde håbe på! Og rammer med deres koncert i Vega nøjagtig plet ligesom de gjorde på Copenhell sidste sommer!

“Strike Of The Beast” runder aftenen af og med et rendyrket voldsorgie i flænsende thrash metal, burde ingen deminklædte thrash metal fans af den gamle skole, være gået skuffet fra Vega på denne råkolde aften i marts!

9-penta