copenhellCopenhell har atter rystet posen og har i den forbindelse trukket et sandt dream team af gamle legender og nye sprøde navne op til os. bl.a med en gammel tysker der fejrer 50 års jubilæum!
Hvad gør man som festival når man allerede kan præsentere legendariske og stilskabende navne som Black Sabbath, Alice Cooper, King Diamond og Megadeth?
Man sikre sig selvfølgelig endnu ét af slagsen, med et af de mest stilskabende rockbands nogensinde og som faktisk blev dannet FØR Black Sabbath:

Scorpions er klar til Copenhell på deres 50 års jubilæum, og med sig bringer de et sandt overflødighedshorn af rockhymner bestående af bl.a. “The Zoo”, “No One Like You” og naturligvis “Rock You Like A Hurricane”. For slet ikke at glemme aaaaalle balladerne. Der bliver ikke et øje tørt.

De mere ekstreme dele af metallen får nu også mere plads på festivalens program. Med black metallen, der langt om længe gør sin entre med ikoniske Abbath, the dark Lords i Dark Funeral og danske Redwood Hill, der alle tre kommer til at formørke Refshaleøen.

Svensk bølle- og vikingedød er der også fundet plads til når Entombed A.D og mægtige Amon Amarth spiller med musklerne til sommer!

Og så lidt mere af den der gode rock! For rock n roll kommer der edermandme også meget lækkert af til sommer. Tyske Kadavar glæder vi os f.eks vanvittigt meget til atter at opleve. Dét band KAN bare ikke lave en dårlig koncert.

Og så er der jo det danske. Vores The New Shit 2015 navn Grusom og I’ll Be Damned kommer begge og levere deres bud på hhv. formørket stoner og straight forward heavy rock. Det samme gør ligeledes Tremonti og Tribulation!

Thrash hovederne kan nu, udover Megadeth, også glæde sig til at blive rystet godt rundt i pitten af de altid forrygende Havok. Og en vild fest i pitten bliver det i dén grad også når Red Warszawa atter stikker deres hoveder frem på Copenhell!

Sidst men ikke mindst er der lidt lækkert i vente til dem med hang til det helt tunge. With The Dead, med tidligere medlemmer fra bl.a. Bolt Thrower og Cathedral, kan også bekræftes af festivalen idag.

Sikke en mundfuld! Nu glæder vi os altså for alvor til Copenhell 2016!!