RF16-ghost-kvelertak-frankTre yderst kompetente (live)navne, gæster Dyrskuepladsen til sommer! Læs mere om dem her…

Ghost

Ghost er ikke et ukendt band inden for de vores grænser. Det svenske band med sine stærke sataniske temaer, har spillet sig godt under huden på det danske publikum. Sammenligningerne ligger tit på den svenske popgruppe Abba… men med den ene udsolgte koncert og fantastiske albumanmeldelse efter den anden, så er det ikke til at tage fejl af. Og Ghost har ikke tænkt sig at slå bremsen i lige foreløbig!

Vi kan desuden afsløre at de spiller på Arena-scenen!

Kvelertak

Senest Kvelertak gæstede Roskilde Festival, var i 2013, da “Meir” albummet skulle promoveres. Mange ting talte imod denne koncert. De skulle spille på en MEGET stor scene (Arena) og LIGE før Metallica skulle samle masserne foran Orange Scene. Av av av. Men…. Teltet var tæt på propfyldt, og festen var ikke til at tage fejl af! Kvelertak kom, så og sejrede. Og med ny plade ude til maj, kan vi velsatens forvente endnu en succes!

Frank Carter & The Rattlesnakes

Siger navnet Frank Carter dig ikke noget? … Hvad så med Gallows? Ja, det er den tatoverede, rødhårede og ekstremt vrede frontmand fra netop Gallows vi har med at gøre her. Han er for længst gået andre veje, og har nu samlet The Rattlesnakes som backingband (med medlemmer fra bl.a. Heights og The Ghost Of A Thousand) og er atter klar til at erobre livescenen med bitter bidsk britisk energi!

 

Rock-og metalfansk på Roskilde Festival 2016 kan nu se frem til:

Tenacious D, Red Hot Chili Peppers, Bring Me The Horizon, Sleep, Cattle Decapitation, Tsjuder, Twitching Tongues foruden nyligt offentliggjorte Ghost, Kvelertak og Frank Carter & The Rattlesnakes.