ImageProxy.mvcGodt nyt til fans af de islandske rockere i The Vintage Caravan! 

Der er sket meget siden undertegnede for første gang oplevede de unge islændinge i The Vintage Caravan. Dengang for ca. 3 år siden, da de spillede på Underwerket i Valby for 10-15 mennesker. På det tidspunkt havde de lige præcis hevet en signing i land med Nuclear Blast.

Nu, tre år efter har bandet deres andet album “Arrival” på gaden, spillet på festivaler som Roskilde og Wacken, været mainsupport for Europe og senest mainsupport for Avatarium. Nu er det langt om længe blevet tid til for trioen at stå på egne ben.

Det gør de med en længere headliner tour, der bringer dem til Danmark hele tre gange og så ovenikøbet som turnéstart!

Det sker når bandet rammer følgende spillesteder i februar 2016:
04.02.2016 DK Kolding Godset
05.02.2016 DK Aalborg 1000Fryd
06.02.2016 DK Copenhagen BETA (præsenteret af Blastbeast.dk m. Blastbeast DJ’s)

ImageProxy.mvc