blind_guardian_2014Danske Kim Bendix Petersen aka King Diamond, der spiller hele den ikoniske “Abigail” plade, ligger i toppen af dagens nye juleglade navne… Men det er noget helt andet der får os til at juble her på siden!!!

Her er det nemlig både gevaldigt med guf til både Prins Power og Kong Core.

De tyske power metal legender Blind Guardian spiller nemlig ENDELIG i Danmark på Copenhell 2016! Det bliver ikke mindre end episk, smukt og historisk!

Kong Core kan netop nu ikke få armene ned over at få endnu en chance for at opleve det amerikanske hardcore band Beartooth for første gang, der, pga indskærpet sikkerhed, gik på til en tom sal, da de var support for Bring Me The Horizon i Store Vega tidligere på året.

Som nævnt før, så giver King Diamond endnu en historisk koncert på dansk grund, når hele hovedværet “Abigail” fremføres fra ende til anden.

De polske dødsmetalsveteraner Decapitated runder denne omgang nye navne af, og så er det ved på sin ret at sige GOD JUL!

Og så kan vi så småt begynde at trække vejret igen!

Copenhell 2016 er fra 23-26 juni 2016, og tæller udover de nye navne Black Sabbath, Megadeth, Alice Cooper, Dropkick Murphys, Converge, Sixx:AM, Clawfinger, Rival Sons, Helhorse, Monuments, Epica, Norma Jean og August Burns Red..