Nordic NoiseSå er der godt nyt for fans hard rock! Rockfestivalen Nordic Noise er tilbage og dét med et line up stærkere end nogensinde før! Hvilken hard rocker kan f.eks. ikke lide Mustasch?

Danmarks bedste bud på en rendyrket rockfestival – Nordic Noise – rykker til større lokation og præsenterer det stærkeste line-up indtil nu – med svenske Mustasch og Mike Tramp som headlinere og spændende udenlandske navne som The Treatment (UK), Kickin Valentina (US) og Now Or Never (FR/DK) samt det bedste fra den danske, spirende rockscene.

For fjerde år i træk åbner Nordic Noise op for to dage i rockens tegn i maj måned og i år er det Remisen ved Trianglen på Østerbro der danner rammerne.

Michael H. Andersen, talsmand for Nordic Noise udtaler:

”Jeg er stolt af det program vi har booket i år. Mustasch har altid været et sikkert hit live og det er efterhånden et par år siden de har gæstet Danmark, så det er lidt af scoop at få et eksklusivt show med dem. Det bliver en fornøjelse at se dem lukke festivalen af lørdag aften. At Mike Tramp har takket ja til at headline fredagen med et helt specielt show sammen med Lucer som backingband, får bare tingene til at gå op i en højere enhed og med resten af programmet oveni, mener jeg ikke man kan bede om meget mere som rockfan i Danmark”. 

Michael fortsætter:
”Remisen på Østerbro er et ubeskrevet kapitel i rockkoncert sammenhæng. Det laver vi om på nu. Stedet har de perfekte rammer til en klassisk indendørs rock festival. Vi lover der både bliver fantastiske musikalske oplevelser, samt et stort udvalg af alt det rockpublikummet elsker, altså masser af god øl, spiritus, mad og en masse spændende merch stande med bl.a. tøj, mikrobryg øl, musikudstyr og tonsvis af plader”.

Nordic Noise finder sted på Remisen ved Trianglen på Østerbro fredag d. 13. og lørdag d. 14. maj 2016 – og ligger som tidligere i forbindelse med Pinsen.

Artist line-up for Nordic Noise 2016 ser indtil videre således ud:

Fredag:
Mike Tramp (feat. Lucer)
Kickin Valentina (US)
Childrenn (DK)
Sea (DK)
Freddy And The Phantoms (DK)

Lørdag:
Mustasch (S)
The Treatment (UK)
Now Or Never (DK/FR)
St. Prostitute (DK)
Powerplay (DK)
Dear Delusion (DK)

Flere bands vil løbende blive annonceret.

Billetprisen er 300 kr. pr. dag og 500 kr. for part-out billetter. Early Bird partout billetter koster 400 kr. og er tilgængelige frem til 23/12-15 gennem Billetto.

Yderligere information om Nordic Noise Festival 2016, samt de optrædende artister findes på www.nordicnoise.dk