Maiden DenmarkSå kan alle os danske Maiden fans godt begynde at glæde os til stor fest på Zeppelin Bar og Café i København!

Den danske Iron Maiden fanklub “Maiden Denmark” afholder nemlig, i samarbejde med Zeppelin Bar og Café, en stor fest lør. d 19/9.

I en pressemeddelelse skriver fanklubben:

Den danske Iron Maiden fanklub ”Maiden Denmark” afholder igen fan-convention!

Vi skal fejre det nye album ”Book of Souls”, råbe med på gamle klassikere, fortælle Maiden røverhistorier og skåle og feste med ligesindede Maiden-fans aftenen lang!

Maiden Denmark Admins styrer DJ pulten med hård Maidenficeret hånd, men mon ikke de sagtens kan bestikkes til at spille præcis dit yndlings Maiden-nummer også.
Traditionen tro afholdes der også konkurrencer med fede præmier! Sponsoreret af Warner Music Denmark, Zeppelin Rock Bar / Target Distribution og Maiden Denmark. 

Maiden Denmarks Admins kårer hvad de synes er aftenens ”fedeste Maiden shirt” – som kan være alt fra den ultra sjældne tourshirt til en cool bootleg fra Sydamerika, Dick Bells aflagte wifebeater eller den strikkede sweater fra Tante Olga med Maiden logo.

Test din Maiden parat-viden og scor goodies og ikke mindst håneretten overfor dine med-fans. 
Flere overraskelser i løbet af aftenen.

Vi har fået special designet en særlig Maiden Denmark Convention shirt, som kun bliver muligt at købe denne aften.  T-shirten er lavet i et stærkt begrænset antal, så man skal ikke vente for længe, hvis man vil være sikker på at få en med hjem. Tidligere Maiden Denmark event-shirts er allerede eftertragtede samlerobjekter blandt fans.

Og endelig har vi i samarbejde med Troldens Bryghus og Zeppelin Rock Bar fået lavet vores helt egen unikke Maiden Denmark Convention 2015 øl! Der er tale om en ½ liters flaskeøl på 5.8 %, specielt lavet til os, og igen i et meget begrænset antal. Det er selvfølgelig muligt at købe både med og uden kapsel, så man både kan nyde den unikke bryg og få et eksemplar med hjem til samlingen. 
Så hiv den gamle Eddie shirt ud af skabet, husk det gode humør og den tørstige hals, og kom ind til årets Maiden fest på Zeppelin!

Vi kan vidst godt begynde at glæde os til en kæmpe fest!
Ses på Zeppelin – gratis entre!