UVH_skrivSiden vi deltog i Færøernes Wacken Metal Battle i 2014, har vi arbejdet tæt sammen med de færøske metal promotere. Nu skal vi endelig tilbage til øerne igen!

 

Upp Við Hornunum (Op Med Hornene) hedder interessegruppen, bestående af bookere og promotere for den færøske metalscene, der bl.a. har stået den færøske Wacken Metal Battle og Ferðin til Heljar (Rejsen til Helvede), der er et egentligt samarbejde mellem Island og Færøerne, hvor et islandsk band og et færøsk band tager på tour sammen og slutter af på G! Festival. Det har bl.a. Skálmöld (IS) og Hamferð (FO) nydt godt af tidligere.

Denne gruppe er repræsenteret på Færøernes årlige G! Festival, der i år løber af stablen fra d 16-18/7.  Festivalen’s hard rock/metal-udbud hedder i år At The Gates, Hamferð, Barren Earth og hovednavnet Dizzy Mizz Lizzy.

Udover disse navne er vi blevet inviteret til at lave et særligt DJ set på festivalen.

G! Festival. Foto: Olaf Olsen Photography

G! Festival. Foto: Olaf Olsen Photography

 

 

 

 

 

Søren Weiss vil repræsenterer Blastbeast bag pulten og siger i den forbindelse:

“Vi mener det er vigtigt at styrke båndet på den nordiske scene, så vi forhåbentlig kan udveksle flere bands mellem både Danmark, Færøerne og Island. Derfor glæder vi os helt enormt meget over, at G! Festival laver dette initiativ for metallen på Færøerne på deres festival, hvor tidligere navne som Arch Enemy, Meshuggah og TYR også har spillet.
At en festival som G! Festival kan hive store navne som At The Gates og Dizzy Mizz Lizzy til festivalen i år viser bare at den hårde rock og metallen i høj, høj grad lever på disse øer. Og det glæder vi os over at være en del af!”

Læs mere om G! Festivalen og vores DJ-event