huldre bannerVi er super glade for, i samarbejde med Gimle i Roskilde, at kunne breake den største danske folkmetal aften nogensinde set i dette land. 
Hver for sig har de danske metalbands, med folk og vikinge inspirationer inkorporeret, leveret forrygende koncerter. Samler man dem alle på én enkelt aften til én stor koncert kan det kun blive eksplosivt!!

Dét sker til 5-hæreslaget på Gimle – den største og vildeste folkmetalfest på dansk grund feat. Svartsot + Huldre + Vanir + Heidra + Sylvatica!

Blastbeast vil stå for DJ setup mellem koncerterne!

Gimle i Roskilde skriver:

”(…) det måske mest succesrige folkmetal arrangement der nogensinde er afholdt i Danmark.”  Sådan var ordlyden fra metalbloggen blastbeast.dk, efter vores sidste folkmetalfest på Gimle i februar 2015. Det kan vi selvfølgelig ikke have siddende på os, så nu lægger vi i ovnen til DÉT bedste folkmetalarrangement nogensinde afholdt på dansk jord:

Vi stiller det stærkeste, danske line-up det er muligt at opstøve, vi giver dig ild, mjød, kød og overraskelser og omdanner Gimle til den hal, den ifølge nordisk mytologi er udset til at være – den smukkeste bygning i Asgård, hvor de overlevende aser vil mødes efter ragnarok, som fremsagt af vølven i profetien om ragnarok: “ved himlens rand står den prægtige hal Gimle stadig og stråler som solen”.

Er du fan af den danske folkmetal scene er der mødepligt på Gimle d 16/10 2015  kl. 19.30
Billetter: 130 kr. + gebyr

Billetsalg
Facebook event