portable-radio-black-and-withe_297-762… lyder det ikke bare pisse fedt? Det synes vi i hvert fald! Og det gør de også i Aarhus, hvor den nye radio skal sendes 24/7.

 

Den 10. april får metalfans over hele landet vores helt egen radiostation, når holdet bag radioprogrammet Den Tunge Time går i luften med en netradio, der sender heavy metal 24 timer i døgnet.

“Over de seneste år har den danske metalscene udviklet sig rigtig meget. Der kommer mange bands hele tiden, og dem vil vi gerne give et talerør,” siger Thorbjørn Borup, der er redaktør på Den Tunge Radio og var med til at starte radioen for fem år siden.

Bag Den Tunge Radio står der en gruppe passionerede aarhusianske frivillige, der har arbejdet med at levere radio om metal og hård rock i de sidste fem år. Det er blandt andet foregået gennem programmet Den Tunge Time, der bliver sendt hver tirsdag aften og så altså Den Tunge Radio, der nu udvider sin sendetid til 24 timer i døgnet.

Netradioen, som meget passende er blevet døbt Den Tunge Radio, bliver søsat den 10. april til Royal Metal Fest på Voxhall med et brag af en dåbsfest klokken 19.30. Her vil Den Tunge Times værter også være på plads som DJs og underholde publikum mellem de mange koncerter.

Her på blastbeast.dk glæder vi os over det nye tiltag og ser frem til festen på fredag! Mange timers spændende radio er i vente.

Hjemmesiden
Facebook