EmbryoKlassiske dyder, stoner som skærer i asfalten, heavy metal som papa var ung til, langt garn og hornene i vejret. Embryo bringer smagen af blod og Jack D frem i munden på os alle.
Black Label Society, DOWN, Black Sabbath, Kyuss, Saint Vitus. Og Embryo! Lyden af de støvede ørkenveje, røgfyldte landevejsbarer, benzin og den varme luft i ansigtet er til at tage og føle på, når Embryo spiller deres autentiske stoner-heavy så selv Zakk Wylde må læne sig tilbage og nikke anerkendende til de unge danske drenge.

Embryo er et band der sætter en dyd i at tage tingene stille og roligt. De lader musikken folde sine vinger ud for øjenen af dig, og for hvert gennemlyt får kompositionerne plads til at udfolde sine detaljer med underspillede-dog-kæmpemæssige riffs og spidsfindige vokalmelodier.

LYT TIL EMBRYO HER

Vi skal nikke nakken i takt og læne os tilbage i lædersæderne når Embryo giver opvisning i hvordan stoner-doom-heavy skal skæres som dengang farmand blev oplært i selvsamme traditioner! Tyk røg i lokalet og et glas whisky i hånden er et must.