hammerfall-r-evolutionJublen vil ingen ende tage. Hammer-fucking-Fall på Copenhell! Det andet power metal navn i Copenhells 6 års historie. Den ene halvdel af denne side har svært ved at få armene ned. I kan næppe gætte hvem dét drejer sig om. Derfor får I i dagens anledning naturligvis Prins Weisspower’s top 5 over Hammerfall numre der skal tjekkes ud inden Copenhell. For til dén koncert er fællessang naturligvis et must!

 

 

 

 

 

 

 

Templars Of Steel 

Den første skive jeg i sin tid hørte med svenskerne var Renegade og åbneren på pladen “Templars Of Steel” var nummeret der satte det hele igang!
Et simpelt, men allerhelvedes catchy åbnings riff sætter stemningen inden nummeret i bedste Hammerfall stil groover tungt derudaf i et tempo, så alle headbangere kan være med. Naturligvis handler nummeret om STEEEEEEEL – hvad ellers?!

Legion

Et af de mest oversete Hammerfall numre overhovedet kommer fra en af deres nyere skiver. “Legion” fra “No Sacrifice, No Victory” vinder på dens gennemførte melodiske omkvæd og så selvfølgelig lyden af et frådende monster i starten. Det er vel power?!
Melodien sætter sig øjeblikkeligt og kunne efter min mening godt være blevet en klassiker i Hammerfalls bagkatalog, hvis de dog bare godt gad at spille det live! Lad os håbe de gør det på Copenhell.

Hector’s Hymn

Åbneren på Hammerfall’s nyeste udgivelse (R)evolution! Med “Hector’s Hymn” vender bandet tilbage til udgangspunktet efter at have begivet sig ud på en lidt anden vej på den forrige udgivelse Infected.
Hector er tilbage og teksten i dette nummer samler op på samtlige titler i Hammerfall’s bagkatalog. Og kom nu. Man kan da ikke blive andet end glad af at se denne smukke og enormt veludførte power metal musikvideo.

Let The Hammerfall

Hammerfall’s Legacy Of Kings er en af power metallens vigtigste albums. På denne skive har Hammerfall skrevet nogle af deres stærkeste numre, hvor “Let The Hammerfall” naturligvis stikker ud som den stærkeste. Nummeret er en sikker livefavorit i Hammerfall’s setlister og burde også være inkluderet på Copenhell til sommer.
Der er dømt fællessang i c stykket. Kender du det ikke så lær det omgående, for du vil vel ikke være den eneste der ikke synger med til sommer?! Og man behøver ikke være tysker for at kunne finde ud af det!

Hearts On Fire

Og så er der jo naturligvis “Hearts On Fire”. Den kan og skal man jo ikke glemme. Fadøl, luftguitar og “Hearts On Fire” det går ligesom hånd i hånd. Og til sommer kan du godt forvente at selv den mest hårdnakkede grindtrueblackdødovdoom fan ved siden af dig også står og skråler med. Om han vil det eller ej.
Og igen, se nu lige den smukke video.

Vi ses på Copenhell!