TaakeDet sker meget, meget sjældent at vores lille 2 personers redaktion her på Blastbeast.dk kan blive enige om noget som helst. Men noget vi dog altid kan blive enige om at norske Taake simpelthen bare er pisse sejt! 

Derfor glæder vi os også sindsygt meget over denne nyhed. Hoest er nemlig klar med opfølgeren til den seneste Taake udgivelse “Noregs Vaapen”, et album der i dén grad var med til at sende Taake helt op i den øverste liga hvad angår velspillet black metal. Og som sendte Taake til Danmark af flere omgange på både The Rock, Royal Metal Fest, Dark Mental Fest og seneste på Copenhell 2014!

Den kommende udgivelse hedder “Stridens Hus” og udgives d 8 December!

Tracklisten ser således ud:

1. Gamle Norig
2. Orm
3. Det fins en Prins
4. Stank
5. En Sang til Sand om Ildebrann
6. Kongsgaard bestaar
7. Vinger

Allerede nu kan du høre det første nummer fra udgivelsen. Det drejer sig om “Det fins en Prins”