ObituaryFlorida finest! Obituary rammer meget snart gaden med “Inked In Blood” og dét med et solidt greb om nosserne hos de forventningsfulde lyttere! 

Tungt, energisk og vulgært! Ord der alle kan bruges om Floridas dødsmetal legender Obituary på deres 9ende fuldlængde “Inked In Blood”.

Fra starten går med den korte uptempo basker “Centuries Of Lies” og til bandet slutter 11 numre senere med “Paralyzed With Fears” er agendaen for Obituary klar. At levere old school dødsmetal til en genre bandet selv har været med til at skabe og perfektionere.

Musikalsk er der som sådan ikke mange overraskelser at hente på “Inked In Blood”. Har man forventet det vil man nok blive svært skuffet. Obituary er på denne skive, og ja som altid, leveringsdygtige i tonstunge, sprøde og nærmest doomede riffs. Dette sat sammen med Donald Tardy forrygende trommearbejde og Terry Butler’s groovede bas, der begge er med til at skabe Obituary’s massive bund.

På toppen af dette har vi John Tardy, der med sin ikoniske lyse growl giver Obituary’s karaktarisktiske og massive sound.

Og massivt det er det her sgu’ godt nok. Produktionen er sprød og varm uden på nogen måde at være poleret og finpudset. Den er kort og godt som den skal være til den her genre.

“I’m Coming To Get You!!” skriger John Tardy på “Pain Inside” og det gør Obituary altså på “Inked In Blood”, og det gør de med et groove, en fed dynamisk vekslen mellem midt og uptempo, og en sans for at sætte det simple riff sammen, som meget, meget få bands i denne genre gør SÅ godt og SÅ rigtigt som Obituary.

Alle vil kunne være med her. Også de metalheads der måske ikke hører dødsmetal normalt vil udentvivl kunne komme med på vognen her.  Hvorfor? Fordi Obituary simpelthen groover så godt som de rent faktisk gør på “Inked In Blood”.

Kom snart til Danmark igen!!

OPSUMMERING:
Hvis AC/DC er verdens bedste når det kommer til at groove i rock n roll, så er verdens bedste når det kommer til at groove i dødsmetal Obituary! Dette er Obituary som vi kender dem. Tyngde, et eminent groove, og sans for det simple riff er med til at sikre “Inked In Blood” som en af de bedste dødsmetal udgivelser i år. Stærkt!!

FOR FANS AF:
Autopsy, Death, Slayer og Morbid Angel

LYT SPECIELT TIL:
“Violent By Nature”, “Deny You”, “Visions In My Head”,”Out Of Blood”

LINKS TIL BANDET:
Facebook-side

Obituary – “Inked In Blood” udgives via Relapse / Playground Music DK d 27/10