Lamb_of_God_photoFestivalen på Dyrskuepladsen har skudt billetsalget igang med manér! De har nemlig også offentliggjort ingen ringere end Lamb Of God og Tombs til at spille på Roskilde Festival til sommer!

Lamb Of God fra Richmond, Virginia spillede sidst i Danmark, da de gav den vel nok bedst omtalte koncert på Copenhell nogensinde(?), så at vi igen får dem at se på en stor festival i Danmark, er noget vi ser utrolig meget frem til! Om bandet når at få udgivet nyt materiale inden, er der lidt delte udtalelser om, men uanset hvad, så får vi en kæmpe metalfest!!

Tombs er trandencerende experimental-black metal fra Brooklyn. Lyder farligt, ja – men giv dem et lyt, det er et ordenligt los i løgene!

Billetsalget er desuden skudt igang idag, hvor du bl.a. kan købe 10 billetter samlet og derved sikre jer en spærret campingplads. Yay.

Roskilde Festival foregår fra 27/6 til 4/7 2015

Links:

Billetsalg

Roskilde Facebook-side