Devil's HighwayEndnu en såkaldt supergruppe ser dagens lys. Devil’s Highway er en realitet! 

Og her er der virkelig tale om folk fra prominente og meget forskellige bands rent genremæssigt.

Devil’s Highway, hvis lyd er et hårdt rockende møde mellem klassisk heavy metal, stoner og sludge metal, består af medlemmerne:

Kyle Thomas fra Trouble og Exhorder, guitaristerne Ralph Santolla (Deicide, Obituary, Death) og Matt Brunson (Crowbar, Kingdom Of Sorrow), bassist Steve DiGiorgio (Testament, Sadus) og trommeslager Tony Laureano (Dimmu Borgir, Nile).

I et interview med Metal Hammer fortæller Kyle Thomas, at projektet skulle være blevet en realitet efter Thomas, Santolla, DiGiorgio og Laureano havde mødtes i Japan på Death Metal Allstars touren. “Vi syntes det var så sjovt, så vi valgte at ville fortsætte og så var dette band pludselig en realitet!”

Der kan man bare se. Spændende, spædende!

Devil’s Highway forventes at udgive deres debut i starten af 2015, men allerede nu kan man høre “Blighted House”.