Girlschool Festivalen i Fredericia har også kun lige takket af for i år og allerede nu er arrangørende ude med en håndfuld navne til næste års fest!

Og der er så sandelig noget for enhver smag!

Det drejer sig om bl.a. svenske Ronnie Rippers Private War, tyske Atlantean Kodex, det sci-fi inspirerede nordirske heavy metal band Terminus, de australske blackened thrashere i Gospel Of The Horns, tysk doom/death i Evil Spirit, dansk old school inspireret dødsmetal med Deiquisitor, belgiske Slaugther Messia og så..

engelske Girlschool..

…som jo nok må siges at være festivalens største navn på papiret netop nu. Pigebandet fra England, der blev dannet tilbage i 1978, var sammen med navne som Motörhead, Saxon og Iron Maiden med til at danne grundlaget for hele betegnelsen The New Wave Of British Heavy Metal. Siden har Girlschool spillet en masse koncerter med navne som Black Sabbath, Uriah Heep, Rainbow og The Scorpions.

Metal Magic 2015 vil blive afholdt fra d 9-11/7 i Ungdommens Hus i Fredericia!