OverkillUstoppelige Overkill er atter på banen. Denne gang med “White Devil Armory” !

Overkill’s seneste skud på stammen rammer gaden idag og helt ærligt – hvad skal man dog snart sige om disse amerikanske thrashere?

Overkill virker som et band, der simpelthen bare ikke kan skuffe. White Devil Armory lyder lige så sprudlende og energisk som forgængeren “The Electric Age” fra 2012.

Fra starten går, med den fræsende “Armorist”, hvor trommeslager Ron Lipnicki så sandelig har nok at se til, med det flænsende pedalarbejdet, er der fuld fart over feltet. Dét er med et energiniveau der sidder lige i skabet og ditto med riffsne.

Men Overkill viser ikke kun tempo og generelt fart over feltet hele vejen igennem denne skive. Der er også blevet plads til midttempo baskere, hvor særligt en nærmest blueset “Bitter Pill”, er et af skivens sande højdepunkter.

Man kan ikke lige frem sige, at Overkill skaber nye elementer til en så klassisk genre som thrash, men hvad havde man også forventet? Overkill er en af genrens sande mestre og holder i mange aspekter fast i udgangspunktet, som jo altså har fungeret ganske glimrende for dem.

At jeg så i længden kan blive en anelse træt af Bobby “Blitz” ganske enslydende vokal er en anden snak. Faktum er blot, at Overkill atter tordner derud af, med en forrygende thrash metal skive.

Måske en af årets bedste metalskiver, som klart burde sikre dem en plads på enten Copenhell eller Roskilde’s program i 2015!

9-penta

 

 

Overkill – White Devil Armory udgives 18/7 2014 via Nuclear Blast