Evra 5hurtigeVi varmer op til årets danske metalbrag, med en omgang “5 hurtige” til de danske navne, der spiller på dette års Copenhell!

Evra som vi i 2013 havde udvalgt som The New Shit er også klar til årets Copenhell. Imponerende for et så ungt band! Lad os høre hvad de har at sige om det:

Hvorfor skal folk komme og se jer spille på Copenhell?

Folk skal glæde sig til at se EVRA på dette års Copenhell, fordi vi spiller hurtigere, mere tight og giver den mere gas end vi nogensinde har gjort før. Efter vi fik mailen om vi ville spille på Copenhell helt tilbage i Februar, har vi øvet som besatte, for at have så meget nyt materiale klar, som overhovedet muligt. Vi glæder os derfor helt sindsygt til at spille vores nye numre for jer og håber at se så mange af jer Fredag d. 13, kl 13!

Hvem glæder I jer mest til selv at opleve?

Trap Them (Ole), Uncle Acid (Nicholas), Toxic Holocaust (Marc), Black Label Society (Frederik) & Twisted Sister (Emil)

Hvad er jeres bedste minde fra Copenhell?

Det der har betydet mest for os som band i forhold til Copenhell, var sidste år. Vi (EVRA) havde ikke spillet live endnu og manglede stadig en rytme guitarist, for at fuldende vores lineup. Under festivalen snakkede vi med Marc, der har været vores ven igennem mange år, om han kunne have lyst til at spille med i bandet. På daværende tidspunkt kunne han ikke spille andet end lejrbålsguitar og aldrig været i et band. Det tog lidt tid at lære ham op, men et år efter står vi her sammen og skal spille på Copenhell!

De 5 hurtige:

  • Vodka eller øl? Øl hele vejen
  • Beton eller græs? Græs og masser af det
  • Viking eller zombie? ZOMBIER, vikinger er bümes
  • Pit eller plæne? Pit. Hvad skal vi bruge en plæne til, ingen af os spiller fodbold
  • D-A-D eller Megadeth? 1/5 D-A-D, 4/5 Megadeth, ingen navne nævnt

Evra, Pandæmonium, fredag d. 13, kl 13