FortressRoskilde Festival har i denne uge smidt en masse ny musik på programmet. Ny i den forstand, at det er navne der skal spille på festivalens upcoming-scene Rising! Dem der er relevant for os er: Slöa Knivar, Hexis, Förtress (billedet) og Get Your Gun!

De seneste del år, har al upcoming musik på Roskilde Festival foregået på Pavillion Jr. scenen i ugedagene op til festivalens egentlige start om torsdagen. I 2014 bliver det dog lidt anderledes – scenen rykkes ud på campingpladsen, som i de helt gamle dage, og scenen hedder nu “Rising”!

Og sådan en scene skal jo have musik, og i det er dét denne uge har budt på! I den hårdere afdeling kan de hermed præsentere:

Slöa Knivar – svensk kvindefrontet hardcore punk

Hexis – hidsig blanding af hardcore og black metal


Förtress – pik-rock med bar mave, tatoveringer og hullede bukser

Get Your Gun – larmende og melankolsk blues-rock