Copenhell 2014Så kan sommeren bare komme an!! Watain, Finntroll, My Dying Bride, Gorguts, Thy Art IsMurder, Of Mice & Men, Mercenary og Blood Eagle er tilføjet programmet til Copenhell 2014!

IGEN kan Copenhell præsentere navne der ligger i absolut topklasse inden for hvert deres felt!! Først og fremmest kan de sataniske black metal konger WATAIN præsenteres. Watain spillede en fantastisk koncert forleden i Lille Vega – dog uden det store ildshow.. MEEEN mon ik vi får det denne gang?? Så er der My Dying Bride, der må siges at være nogle af de aller største når det kommer til doom metal! Finske Finntroll kommer sgu også og leverer folke-metal i verdensklasse, når deres geniale plade “Nattfödd” har 10 års jubilæum!
Derudover kommer der legendarisk dødsmetal fra Gorguts, aggressiv deathcore fra Thy Art is Murder, iørefaldende metalcore fra Of Mice & Men, dansk melodød/power fra Mercenary samt death-grind supergruppen Blood Eagle!!

FUCK hvor vi bare ses til sommer nu! Og det kan ikke gå hurtigt nok!

Det samlede lineup kan ses her:
copenhell 2014 januar