Classic_MegadethSelveste Megadeth, Within Temptation, Týr og Suicide Silence lægger sgu også vejen forbi Refshaleøen i Juni 2014!

Hold da op hvor de kan! Billetterne til årets Copenhell festival blev sat til salg i dag, og så kan man jo godt liiiige krydre plakaten med fire ekstra navne, ik?

Derfor smed de thrash-legenderne MEGADETH der som det første band allerede har spillet på Copenhell før i 2010, goth-giganterne Within Temptation, de fremadstormende folk-metallere i Týr og reinkarneret deathcore fra Suicide Silence på plakaten!

Megadeth fra usa er som mange bekendt en del af “the big 4”, der også inkluderer sværvægterne Metallica og tidligere Copenhell-navne Slayer og Anthrax! De udgav tidligere på året den lettere udskældte “Super Collider” plade.. Men mon ikke vi også får rigeligt af høre af deres gamle bedrifter? Mød mig i pitten når Holy Wars går på!

Within Temptation er det navn jeg personligt har mindst erfaring med, men deres indtryk på rock-og metalscenen er ej at fornægte! Siden 1996 har de leveret alt fra doom, goth og symfonisk rock/metal til store publikum verden over!

Týr fra Færøerne er en sand rising star når det kommer til folkemetal. De har i mange år været en “best kept secret”, men siden deres seneste plade, den skamroste “Valkyrja”, udkom, er det gået rigtig stærkt for dem! Så det er uden tvivl et band jeg ser meget frem at opleve!

Deathcore bandet Suicide Silence har i mange år været det ypperste band inden for deres genre. De skulle dog også have spillet til første Copenhell festival, men måtte desværre aflyse. Tragedien ramte da forsanger Mitch Lucker døde i en motorcykel-ulykke i 2012. Men bandet vælger at fortsætte, så tidligere All Shall Perish forsanger Eddie Hermida blev hyret, og vi ser frem til at opleve hvad næste kaptiel i Suicide Silence’s historie byder på!

Copenhell varer fra onsdag. 11/6 til fredag d. 13/6 og billetter kan købes via Billetnet (link åbner i nyt vindue)
copenhell 2014 december