Lamb_of_God_photoSe trailer til ny Lamb Of God dokumentar “As The Palaces Burn”!

Det amerikanske band er ikke uvant når det kommer til filmatiseringer – faktisk hele tre dvd-udgivelser omkring bandet er det blevet til – nemlig “Terror And Hubris”, “Killadelphia” samt “Walk With Me In Hell”. Nu er det blevet tid til en ny – nemlig “As The Palaces Burn”. Dokumentaren kommer primært til at omhandle bandets fans – både i form af forklaringer fra internationale Lamb Of God fans, der beskriver hvad bandet betyder for dem, men også i stor stil omkring forsanger Randy Blythe’s retsag, hvor han stod anklaget for uagtsomt manddrab på en fan i Prag.

Filmen bliver vist til en dokumentarfilms-festival i Amsterdam, og kan købes engang til næste år.

Dokumentaren udkommer i forbindelse med at pladen af samme navn til november udkommer i ny remasteret udgave!

Se traileren til dokumentaren her:

Lyt også til et af de numre der har været igennem remasteren her: