debatEr du også én af ud af mange der undre sig over hvorfor der hvert år aldrig bliver skrevet/talt nok om f.eks Copenhell i den danske presse. Hvorfor bliver fede metalkoncerter aldrig anmeldt i den større presse? Og hvorfor bliver der generelt aldrig spillet metal i den danske radio udover Sort Søndag?

Disse spørgsmål vil forsøgt blive besvaret i en debat på BETA d 23/11, hvor musikparlamentet har inviteret hele 6 debatører til en, forhåbentlig, informativ og spændende aften.

Musikparlamentet siger:

Musikparlamentet udfordrer begrebet “Genre Snobberi” og først genre er: HEAVY METAL. 

Musikparlamentet vil udfordre folkene bag. De famøse ”Gatekeepere”, dem der bestemmer hvem, hvor og hvad der slipper igennem nåleøjet, til økonomisk støtte, radio airplay og spalteplads i forskellige tidsskrifter. Er vi selv ude om det, eller bliver vi fravalgt med vilje fra erhvervslivet, radio- og tv-stationerne, musikbladene og støttekronerne? 

Et panel bestående af 6 personer, 3 metal aktører og 3 gatekeepere, vil i ca. 1 time vende og dreje de spørgsmål der omhandler Genresnobberi i Danmark. 
En kompetent moderator vil holde ro og orden på emner, nøgletal, samt de tildelte spørgsmål fra Musikparlamentet og publikum vil blive besvaret. 

De tre metal aktører:

1. Jakob Mølbjerg (Musiker – Mercenary)
2. Kristian “Jeff” Højlund (Booker – Pumpehuset)
3. Jacob Binzer (Musiker – D.A.D)

De tre gatekeepere:

1. Ole Svidt (Musikmagasinet GAFFA)
2. Anders Bøtter (Danmarks Radio)
3. Jesper Nordahl (Københavns Musikudvalg)

Debat arrangementet (19:00 – 21:00) er gratis.

Efter debatten, åbner BETA dørene for HEADBANGERS BALL TOUR, der dog kræver en billet for at komme ind!

Tilmeld jer eventet her!