dadI 2014 kan D-A-D fejre 30 års jubilæum. Og det gøres med en længere tour der bringer bandet rundt i hele Danmark og Europa!

Det startede som et humoristisk cow-punk-band med country som udgangspunkt tilbage i start-80erne. Så kom slut 80’ernes hair-metal bølge og så fik vi klassikere som Sleeping My Day Away, Jihad, Bad Craziness og Grow Or Pay. Og så gik der ellers heavy metal i den på bandets velnok mest mørke udgivelse Helpyourselfish fra 1995! D-A-D  er et band der har været i konstant udvikling rent musikalsk på både positiv og negativ facon  og deres seneste skive Dic.Nii.Lan.Daft.Erd.Ark fra 2011 blev af mange set som en hjemvenden til den klassiske hårde rock.

Nu kan bandet så fejre 30 års jubilæum og det bliver gjort med en række koncerter i Danmark. Men ikke steder hvor man normalt plejer at se D-A-D idag. Nej denne her gang kommer publikum til at opleve D-A-D tæt på, da de tager på en decideret klubtour. Hele 30 datoer er det blevet til, fra januar til marts, på så intime steder som Radar i Aarhus, Posten i Odense, Gimle i Roskilde og Klauzdal i Herlev blot for at nævne et par steder.

Se den fulde liste over datoer her

Billetter til koncerterne bliver sat til salg imorgen!