Blood EagleDen danske super-gruppe Blood Eagle, der består af medlemmer fra Volbeat, Mnemic, Illdisposed, Hatesphere, Raunchy og Caro, er det sidste navn på plakaten til den aalborgensiske metal-festival!

Det er lidt af en heftig præmiere Aalborg Metal Festival står med i hænderne – nemlig en konstellation med ingen ringere end Gabriel Mircea-Eftermie (Mnemic), Franz Hellboss (Illdisposed, Volbeat, Dominus), Mikael Ehlert (HateSphere), Morten Toft Hansen (Raunchy) og Michael Olsson (Caro)! Lyden er grindet dødsmetal og deres første nummer kan høres på deres facebook-profil HER.

Det samlede program ser således ud:

Torsdag 7/11:
The World State
Fall of Pantheon
Crocell

Fredag 8/11.:
Ragnarok
Keep Of Kalessin
Sybreed
Forgotten Tomb
Survive
HateSphere
Incantation
Blood Eagle
Soilwork

Lørdag 9/11:
Act Of Cohesion
Altar of Oblivion
Beheaded
Internal Bleeding
Disgorge
Textures
Belphegor
Napalm Death
At the Gates