MardukPumpehuset og Voxhall bliver aldrig det samme igen, når Marduk, Grave, Valkyrja og Death Wolf omfavner os med mørk metal! – Marduk vil desuden opføre hele “Panzer Division Marduk” pladen!

Sidst Marduk skulle have gæstet Danmark var bl.a. til Aalborg Metal Festival sidste år.. Det blev aflyst.. Også sidst de skulle gæste The Rock i København blev det.. ja.. aflyst! Nu skal vi altså stramme ballerne og krydse alt vi ejer og har for at det lykkes denne gang! For hold da fucking kæft for et fedt lineup! Med sig er svenske Grave – det semi-legendariske dødsmetalband fra Sverige der gjorde folk vilde i det våde Copenhell-vejr. Der er det svenske black metal band Valkyrja der gæstede Danmark ligeledes sammen med Marduk på Voxhall i 2010. Det nye band Death Wolf fra Sverige spiller horrorpunk og  ja. Det skal nok blive spændende!

Og når Marduk så vælger at spille hele den klassiske plade “Panzer Division Marduk”, så bliver det jo bare ENDNU sejere!

Det hele går ned d. 1. December i Pumpehuset og d. 2. December i Voxhall! Ses!

Billetprisen ligger begge steder på 200kr + gebyr!

Links:

Billetsalg 

 Facebook event (Pumpehuset)

Voxhall.dk

Pumpehuset.dk

Poster-Marduk-2