DSC05093Roskilde Festivalens hårde rock-hovednavn Queens Of The Stone Age spillede en sprængfarlig koncert, der dog momentvis dykkede i intensitet

Når man åbner et show med en sang der hedder “Feel-good hit of the summer”, der har en verselinje der gentages; “Nicotine, valium, vicodin, marijuana, ecstasy and alcohol”. Så ved man det er beskidt nosse-rock vi har med at gøre her!

Josh Homme og co. i Queens Of The Stone age er et band der hos mange mennesker betyder meget. Det er ikke fordi de nyder det helt store kommercielle gennembrud, men nok mennesker synes godt om deres ørkenrock, til at de kan formå at fylde pladsen godt op foran Orange Scene en søndag aften på Roskilde Festival.
Men ok, når man har udgivet en vis plade med rødt cover kaldet “Songs For The Deaf”, så er det OK at man kan fylde den plads. Specielt når setlisten bærer tydeligt præg af denne skive!

For efter åbneren blev det tid til den hektiske “You Think I Aint Worth A Dollar, But I Feel Like A Millionaire” (eller bare “Millionaire”…) og kæmpe-hittet “No One Knows”. Så kan man jo ikke stå stille! Og når bandet spiller højt, beskidt, tight og rocker scenen fuldt ud, så er luftguitaren vel placeret over skulderen i den bagende sol!

Desværre da de valgte det stille og ukendte numre “I Appear Missing” satte det en kedelig stopper for den tour-de-force af rendyrkede og festival-skabte rock-baskere som det kunne have været! “Go With The Flow” og “A Song For The Dead” satte punktum på koncerten og folk gik glade derfra. Rock on, Josh! Tak for den!
9-penta