sunTemperaturen har rundet de 30 grader, solen står højt på himlen, der dufter af grill overalt og sommerens mange festivaler er snart forbi. MEN det er bestemt ikke slut med koncerterne. For er du ikke blevet mæt af koncerter på sommerens mange festivaler, hvilket du jo aldrig bliver, så vil jeg her give dig et overblik over hvad du absolut ikke må misse af større koncerter her sidst på sommeren! Koncerttilbud er der nok af!!

For på torsdag d 25 juli på Beta Amager går der fed HÆVI-tråd i den med de altid tonser lækre herrer i Valient Thorr, der nok skal river dig rundt med deres lange skæg, ølmaver og denimveste! Anders Bøtter vender pladerne denne aften og der er grill og kolde bajere ude foran Beta fra kl 17!

Og når du ligesom os er kommet hjem fra Wacken d 4 august så kan du jo ligeså godt fortsætte til Aarhus hvor legendariske Anthrax sammen med amerikanske Fozzy giver koncert på Voxhall!  Thrashernes seneste koncert på dansk grund var på Copenhell i 2012 – en koncert samtlige anmeldere roste til skyerne!

Dagen efter, altså d 5 august sparker Beta, Amager dørene op for den anden runde af Dirty Days of Summer-konceptet, der kort sagt består af lækker grill, bajere og fed sydstatstråd! Orange Goblin gæster sammen med danske Doublestone førstedagen på Beta, med en omgang herlig stoner, doomede sydstats rock/metal.
Dag 2 af Dirty Days of Summer på Beta fortsætter d 6 august, hvor spillestedet får besøg af legendarisk amerikansk sludge med ingen ringere end Eyehategod sammen med danske Alter of Oblivion! Hvad andet kan man sige end: All hail the deep South!

Ser du derimod dig selv som et større thrash-hovede end en denimklædt sydstatsrocker så er der mødepligt i Store Vega d 6 august. Slayer – i en jovist noget amputeret udgave – kommer nemlig til Danmark igen og giver deres første koncert på dansk grund siden Hannemans dødsfald tidligere på året. Jo, det er bestemt ikke det samme Slayer mere, men se det som en fantastisk mulighed for at komme ind og mindes en af metallens største sangskrivere nogensinde. Og så går rygtet altså på, at de spiller (***SPOOOOILER**) Bloodline på denne tour! 

Er du hverken en sydstatsrocker eller et thrash-hovede, så er du måske ham der vender snuden mod Atlas i Aarhus d 6 august istedet (puha hele 3 koncerter d 6 august, hvad skal man dog vælge?!). Her er der nemlig fed industrial/moderne metal med de altid vold fede Fear Factory! Danske Diamond Drive er med og skal nok sørge for at få folk klar til en omgang Fear Factory på Atlas!

Og så ikke mere 6 august! For lørdag d. 10. august danner Beta, Amager rammen for vores gode venner musiksitet Rockfreaks.net’s 10 års fødselsdag! Der vil blive spillet en masse herlig musik af bl.a. metalcore-drengene i Contrition og så vil der være grill, skate, og pool samme aften! Sikke en fest!!

Lad os så springer vi frem til den for længst udsolgte koncert med Tenacious D på Tap 1 i København d 12 august! Til de af jer der har sikret sig en billet kan jeg ikke sige andet end: Ha’ en fucking fed koncert!!

Så går vi i festivalmode igen! For når vi når henimod slutningen af august er det igen blevet tid til, at række mindre danske festivaler og heldags events slår dørene op! Det gælder bl.a. Days Of Fury Fest, der bliver afholdt i UngdommensHus, Fredericia d. hhv. 16-17 august. Festivalen præsenterer i år (blandt mange): Purified In Blood (N), Pay No Respect (UK), All For Nothing (NL), First Blood (US) og Integrity (US) samt de danske Extended Suicide, Lost In Despair, New Discolour, Swarm og De Høje Hæle.

Og så har vi jo eventet for alle fans af hardcore og punk!  Hardcore Showdown i Amager Bio d 17 august har simpelthen bare vokset sig større og større på ganske få år og har nu et spækket program klar med navne der tæller store internationale kanoner som bl.a. Sick Of It All, Misfits og Walls Of Jericho og danske The Psyke Project. Pitten til det her arrangement kommer til at eksplodere!!

Eksploderer kommer Ungdomshuset på Dortheavej i København også til når Kill-Town Death Fest d. 29 august – 1 september viser hvordan rigtig død skal leveres . Denne gang med et storstilet line up af noget af det hårdeste og mest brutale metal du kan opspore! Amerikanske Exhumed og Death Strike samt Rottrevore’s første europæiske koncert nogensinde er bare nogle af de navne du i år kan opleve på Kill-Town Death Fest!

Vi runder denne lille sensommer guide af med en jubilæumskoncert! For danske Saturnus og Corpus Mortale har nemlig begge været igang i 20 år! Og dette skal fejres med et brag! Og dette brag sker i Amager Bio d. 31 august! Her vil begge bands spille ekstra lange koncerter med bagkataloger fra de sidste 20 år!

Hold da helt op! Sikken en masse! Og alle disse herligheder sker nærmest kun i august. Så der er ingen tvivl om, at man skal holde tungen lige i munden, hvis man skal nå alt dette!

Vi ses ude på spillestederne til en fantastisk sensommer, inden mørket igen falder på og det bliver koldt!