warriors weekendKnap en bajer op og nyd solskinsdagen, for idag er det satme blevet weekend igen! Og ja, der er selvfølgelig et hav af koncerter i vente!

Fredag:

Freak Kitchen (Lions n Barrels)

Den svenske hardrock powertrio fra Göteborg Freak Kitchen er klar til at sætter Lions n Barrels i flammer! Det bliver rock n roll – det bliver godt!!

Nordic Noise ( feat. Shotgun Revolution, Bullet Train Blast, Siamese Fighting Fish, L.A Collection m.fl.) (Pumpehuset, KBH)

Danmarks nyeste ROCK-festival bliver skudt igang idag i Pumpehuset. Frovent massere af glødende rock n roll riffs, når nogle af landets bedste hard rock bands skyder kanonerne af på begge etager i Pumpehuset!

Så er der dømt moderne metal og breakdowns i stor stil. Forvent brutale riffs og voldsomme scene-udskejelser på Backstage i Aarhus!
Så står den på Metal Magic 6 Warmup. Dette gøres med bl.a. ingen ringere end Danmarks største black metal act Denial Of God, der til denne særlige anledning vil spille HELE den anmelderroste nye plade ‘Death and The Beyond’ i sin fuldlængde. Mødepligt!
Det bliver vildt når det Amerikansk New Yorker hardcore-band Bulldoze går amok i Huset. Opfinderne af beatdown hardcore!
High Voltage lancerer i dag, helt eksklusivt i Danmark, Iron Maidens nye øl Trooper Beer. Nyd bajeren til tonerne af klubbens hus-orkester High Voltage Society – mon ikke der bliver spillet et nummer eller to med Maiden? Vi kan da håbe!!
Lørdag:
Thrash-legenderne Megadeth gæster et stort set udsolgt Vega. Med sig denne aften har de ingen ringere end danske Essence som support! En legendarisk thrash-aften er i vente!

Danmarks nyeste ROCK-festival fortsætter på andendagen i Pumpehuset. Frovent massere af glødende rock n roll riffs, når nogle af landets bedste hard rock bands skyder kanonerne af på begge etager i Pumpehuset!

Contrition + Wecanwalkonwatertoo + New Discolour + Leviathans Ocean (Pitstop, Kolding)

Så er der dømt moderne metal og breakdowns i stor stil. Forvent brutale riffs og voldsomme scene-udskejelser på Pitstop i Kolding!

Keema (High Voltage, KBH) 

Keema gæster High Voltage med deres energiske og samtidige melodiøse hard rock! En fest er i vente!