roskilde-festival-logo-02Så er dagen kommet hvor Roskilde Festival i det store hele offentliggør årets fulde program. Når det er sagt, så vil der fortsat komme enkelte navne mere på programmet. 

I løbet af vinterperioden har festivalen offentliggjort en række navne. Og her på sitet synes vi, at det er blevet til rigtig, rigtig mange metal og hard rock offentliggørelser (Roskilde Festival taget i betrækning), derfor var det også med stor spænding at vi kunne se frem til d 18 april. Havde de overhovedet mere i posen til os……? det korte svar er: JA – det har de i den grad!

Idag er nemlig ingen ringere end finlands fineste vikinge-metalband Ensiferum og funeral-doom metalband Tyranny, amerikanske blackened death-metalband Goatwhore, norske Turbonegro og Talbot fra Estland blevet offentliggjort.

Størst af alle er dog, at AIRBOURNE fra australien ENDELIG gæster Roskilde Festival. FOR HELVEDE en ROCK-fest det bliver!!

Med disse navne på plakaten har Roskilde Festival efter vores opfattelse et af de flotteste og mest gennemarbejdede metal og hard rock-programmer i meget, meget lang tid!  En masse subgenre er blevet dækket. Alt fra legendarisk thrash, nu-metal, vikinge-metal, doom-metal, black-metal, death-metal, hard- og mathcore, heavy metal og hard rock!

Her er hvad vi mener du skal tjekke ud som metalhead og hard rock-fan på Roskilde Festival 2013 (i vilkårlig rækkefølge):

(Tryk på bandets navn for at komme direkte ind på youtube, for at se vores anbefalede numre fra det givende band)

Og lad os så se om Roskilde i den kommende tid ikke kunne finde på at smække endnu mere på. Hvem ved?

Husk at Blastbeast.dk vil have et stort metalområde på årets festival, hvor du efter først til mølle princippet kan komme og bo og ellers bare hænge ud i løbet af ugen, med en masse andre metalheads!