warriors weekendDen står på død, black, thrash, metalcore og glam på endnu en tætpakket metalweekend! Alle warriors er velkomne!

 Fredag

Cannibal Corpse + DevilDriver (Support: The Black Dahlia Murder + Hour Of Penance), (Amager Bio, København)

Dødsmetal og groove metal af allerhøjeste kaliber træder ind i den gamle biograf, med det henblik på at rive lorte komplet fra hinanden! Cannibal Corpse og DevilDriver behøves ingen nærmere introduktion og deres supportnavne, i form af death/metalcore bandet The Black Dahlia Murder og tech/brutal dødsmetallerne i Hour Of Penance er også tæt på at være i den liga! Mødepligt! Billetprisen ligger på 300kr og dørene åbner 19:30!

Duress Per Minas: Arak + Eldjudnir + Solbrud (Ungdomshuset, København)

Er du derimod til lidt mere intime rammer og lidt mere kølige toner, så inviterer ungdomshuset til arrangementet “Duress Per Minas”, med doom/drone bandet Arak, og black metal bandsne Eldjudnir og Solbrud som hovedpersonerne! Hele herligheden koster kun 40kr og det går ned kl 21!

Sodomizer+Hellkommander (Support: Mercyful Diamond + Battery + Ironguard) (Ungdommens Hus, Fredericia)

Det ny-legendariske black/speed metal band Sodomizer fra Brasillien gæster sammen med Hellkommander, ligeledes fra Brasillien, Ungdommens Hus i Fredericia, sammen med en perlerække af danske bands, i form af Mercyful Fate/King Diamond coverbandet Mercyful Diamond, powermetallerne i Ironguard og de fremadstormende thrashmetallere i Battery! Entréen koster sølle 60kr og dørene åbner allerede kl 17!

 

Lørdag:

Leviathans Ocean + Restoring Kaos + New Discolour (Lions & Barrels, København)

Tre fremadstormende bud på moderne metal i form af Leviathans Ocean, Restoring Kaos (tidl. The Columbian Necktie) og New Discolor river rundt på Lions & Barrels denne lørdag! Dørerne åbner k 20 og det koster en flad 50’er!

Cannibal Corpse + DevilDriver (Support: The Black Dahlia Murder + Hour Of Penance) (Train, Aarhus)

Lørdag er det hermed Aarhus’ tur til at opleve tordenstormen af dødsmetal og groove metal! Cannibal Corpse og DevilDriver behøves ingen nærmere introduktion og deres supportnavne, i form af death/metalcore bandet The Black Dahlia Murder og tech/brutal dødsmetallerne i Hour Of Penance er også tæt på at være i den liga! Mødepligt! Billetprisen ligger på 280kr og dørene åbner 19:30!

CITY OF SIN & CLUB BLACKOUT PRESENTS: BLACKOUT *GRAND OPENING* FEAT. DIRTY PASSION (S) & RIOT HORSE (S) (City Of Sin, København)

Kælderen i City Of Sin, Döwn Belöw, har præmiere på det nye koncept “Blackout”, der forvandler den mørke kælder til et “sleazy cinematisk horehus komplet med visuals, go go piger og special guests” – bum! Første omgang byder på The Glitter Junkie DJ op med farverige 70’er og 80’er perler! Entreen er som altid 60kr – med gardarobe og den første øl inklusiv!

The Darkness (Support: Ultrasound) (Amager Bio, København)

Det engelske glam rock band med den turbulente fortid (og forsanger), gæster Amager Bio til et brag af en koncert, komplet med high pitch vokaler og højt hår! Med sig har de det gendannede 90’er band Ultrasound med sig, så kom ikke og sig det ikke bliver en fest! Billetprisen er 320kr og dørerne åbnes kl 19!