Vader @ The Rock. Foto: Søren WeissDet polske dødsmetalband har annonceret sin ankomst til den Aarhusianske festival!

De skriver på deres facebook:

“VADER on tour in April and May!

Second part of “Back To The Black Tour 2013” will start in April and go on till the first week of May. VADER will perform on a series of festivals such as Dutch (her menes der vidst Danish) Metal Royal Festival in Aarhus (12.04), Metal Ride Festival in Nancy (13.04), Assymetry Festival in Wroclaw (02.05), Neurotic Festival in Tilburg (03.05) and Bavarian Battle Spring Festival in Rosenheim (04.05). Between 13.04 and 28.04 VADER will host a special guest on tour – MELECHESH – and also support bands. We proudly present a tour poster by Costin Chioreanu working with us for a long time now. He’s the author of most of Massive Music artworks and the latest VADER designs.”

Dette betyder, hvis man ellers kan stole på dem (!!!), at vi får de polske veteraner at se når RMF smækker portene op til endnu en omgang metal!!

Om det betyder at supportnavnet Melechesh også spiller til Royal Metal Fest er vi ikke sikre på endnu – men man har da lov at håbe!

Vader poster