metal maSå er Metal Magic Festival i Fredericia klar med festivalens to hovednavne!

Vi har ventet i spænding og nu er det sikkert:

Dødheimsgard fra Norge vil headline festivalens lørdag-aften. Det norske black/industrial-band der siden 1994 har hærget undergrunden med mørke toner. Deres nye lineup med Vicotnic på vokal skulle gerne resultere i en tilbagevenden mod deres black metal rødder!

Australske Portal er fredagens headliner! Ekstrem metal bandet fra Australien har igennem 15 lange år terroriseret metalverdenen, med deres på én gang brutale og kaotiske lydbillede. Bandet optræder fuldt iklædt masker.

Endvidere er det lykkedes festivalen at gendanne det gamle danske 80’er band Mirage fra Randers. Et band der ikke har været aktive siden 80’erne, hvor de udgav en række demoer og en enkelt EP “…and the Earth Shall Crumble” inden de indstillede karrieren.  Dette er et sandt must for fans af klassisk heavy metal og et band særligt undertegnede glæder sig rigtig meget til at opleve!

Metal Magic Festival finder sted  11+12+13 july i Fredericia og tæller allerede navne som:

MORTUARY DRAPE (ita), HOBBS ANGEL OF DEATH (aus), VOMITOR (aus), ARTILLERY (den) – med et ekslusivt ‘TERROR SQUAD’ set – se det fulde line up

Køb billet her