Årets første weekend nærmer sig. Og hvilken bedre måde at tilbringe årets første weekend med en række helt igennem tæske fede koncerter i alle mulige tænkelige sub-genre? 

Fredag:

Crosstown (City of Sin, KBH)
Hendrix bliver fortolket live af Crosstown, der nok skal få startet den syrede rock fest på City of Sin denne fredag aften!

Lørdag:

Heidra (City of Sin, KBH)
De danske vikinge metallere Heidra, der sidste år udgav den fremragende EP Sworn To Vengeance spiller deres første koncert i år på City of Sin. Efter koncerten vil DJ Odin fra Vanir stå for underholdningen i kælderen! VIKING POWER!!

Caro, Deus Otiosus, Whorls (Kældertråd, Roskilde)
Den står på groovet thrash, old school død og blackend hardcore når Kældertråd i Roskilde byder op til årets første banger-fest! 40 kr i indgang og 15 for en grøn Tuborg. YEAH!

Rammstein Jam, Metallica Jam (Posten, Odense)
Ich Will og Enter Sandman på én og samme aften! Det kan kun betyde én ting: fest! Så er du på Fyn og vil have svedt julefedtet af så gå ikke glip af disse to brændvarme coverbands!

Burn The Preacher, Tales From The Attic, Tipsy Gypsies (Lions n Barrels, KBH)
Bluset Rock n roll, heavy metal og såkaldt horror metal med dystre undertoner er hvad der venter gæsterne på Lions n Barrels denne lørdag aften på Østerbro.

Søndag:

Cauldron (can) (Ungdomshuset, KBH)
Canadisk speed metal når det er allermest skrabet! Cauldron fra Canada er en del af flere unge bands fra Canada der spiller heavy/speed metal som pionere som Iron Maiden, Priest og Angel Witch har gjort i mange år før dem. Koncerten i Ungdomshuset vil blive en herlig intens oplevelse der med den rette stemning i disse omgivelser vil sende tankerne direkte tilbage til de svedige undergrunds klubber i Londons gader i 1979, da bandsne hed Iron Maiden og Saxon. PLIGT-koncert hvis du er fan af 80’er metal! – og så kun fucking 30 kr i indgang!! Til denne koncert kan man godt forvente at se de to skæve røvhuller her fra sitet, så kom forbi til en snak og øl!