Trent Reznor har i et interview udtalt at han arbejder på nyt Nine Inch Nails materiale – og måske nye live-koncerter!

Hvor er det dog rart at man ikke skal tage det alt for seriøst når musikere siger at de pensionerer deres band. Det samme gælder nu da Trent Reznor nogle år tilbage meldte ud af hans industrial-band Nine Inch Nails træder tilbage fra live-fronten. Men nu her efter et interview med Rolling Stone åbner han atter op for muligheden for en tour:

“Yeah, if it feels right, it’s a possibility,” siger han, og tager fusen på os ved aldrig helt at benægtet at han aldrig skulle spille live med NIN igen.

Desuden er Nine Inch Nails også igang med nyt materiale, vi dog ikke har mange informationer om. Men det kommer nok til at kollidere med Trent Reznor’s projekt “How To Destroy Angels”, der er sat til at udgive EP’en “An Omen” her d. 13 november.

Men stay tuned!