Forsangeren fra det anerkendte deathcore band Suicide Silence døde tidligere idag, grundet skader fra en motorcykelulykke.

Det hele kommer som et kæmpe chock, da det ikke er mange måneder siden jeg personligt oplevede Suicide Silence på Wacken Open Air, hvor hele bandet virkede som om de var på toppen af verdenen! Bandet gæstede også Roskilde Festival tidligere i år, hvor bandet også udstrålede en spilleglæde kun set hos få!

Bandet skriver på deres facebook:

“There’s no easy way to say this. Mitch passed away earlier this morning from injuries sustained during a motorcycle accident. This is completely devastating to all of us and we offer our deepest condolences to his family. He will be forever in our hearts.

R.I.P. Mitchell Adam Lucker – We Love You Brother”

Mitch Lucker blev 28 år, og efterlader sig kone og datter. Vi ønsker alt det bedste til dem der stod ham nær – Rest in peace. Du var sgu en af de få der kunne bære genren!