Anti-X-Mas-Metal-Bash – såden lyder navnet på den helt store metalfest i Pumpehuset til december!

Store dele af branchen er samlet for at levere en af de bedste/vildeste fester i mands minde!

Pumpehuset skriver:

Aldrig har der været så mange fede metalkoncerter i København. Aldrig har der været så mange store metalnavne i København. Aldrig har vi haft så mange dedikerede metal- og rockklubber. Aldrig har vi haft så mange fede metalsites og metalblogs. Aldrig har vi haft så god en metalfestival med de største metalnavne og sidst, men ikke mindst, oplever vi at den danske undergrundsmetalscene udvikler sig og blomstrer som aldrig før.

Det skal selvfølgelig fejres. Derfor afholder Pumpehuset Anti-X-Mas-Metal-Bash: He

r vil vi drikke os ned, fortælle hemmeligheder om forårets program på scenerne i København, røverhistorier fra efterårets afsluttede koncerter, få inputs fra verdens bedste metalpublikum, lytte til klassikere på afspilleren og til det bedste af det nye fra metalscenen.

Den store metaljulemand deler desuden de sidste julegaver ud. Kort sagt: Det her bliver en fantastisk metalaften!

Flere navne vil løbende blive offentliggjort, herunder livebands der kurateres af Dedicated Booking/Dark Mental Festival.

Hele aftenen vil der være underholdning fra DJ’s. line-upp’et er indtil videre: Copenhell // Total Carnage Fest // Black no. 1. // Faust // Mighty Music // BETA // Anders Bøtter (Sort Søndag) // Sin City // Temple of Doom // Devilution // Rockfreaks.net // Blastbeast.dk
Her på sitet glæder vi os helt vildt til at fyre op i anti-julestemningen – og lad os da tage lidt forskud på løjerne herunder med djævelen Rudolf !!
Vi ses d 20 december i Pumpehuset!!