Fredag :
InFlammatory + Captain Roselyn + Lizard Healer (Rockstjernen, Herning)

Er du i Herning og omegn, så er Jingle Hell-festen på Rocktjernen stedet! Det blir en aften med melodisk thrash og death på programmet!

John John & The Uzis + THE YOUTH + DANGHERA + WORMS (KB18, København)

Er du til en seriøs omgang rock n roll, garage, powersurf og/eller punk så er julefesten med John John & The Uzis på KB18 en sikker vinder.

Artillery + Defecto (Dæmonens Port, Amager)

Nyt og gammelt mødes. Legendariske Artillery bringer thrash og de nye danske vindere af UMA Defecto bringer alternativt/progressivt lyd på Amager!

Lørdag:

Horned Almighty – (Radar, Århus)

Horned Almighty fejre 10 års jubilæum. Det blir black og det blir brutalt når Club Brutal inviterer til black metal night for en flad 60’er!

Road To Manila + Opiate + Lost Elegance + I Am Because We Are (Lions & Barrels, København)

Bor du derimod ikke i jylland men alligevel vil have smadder for pengene, så kan turen gå til Lions n Barrels hvor der er dømt melodisk metal, hard og progressiv-core! Der bliver fuld drøn på!

Huldre + Sylvatica (Ungdomshuset, KBH)

Der er dømt svingende folkmetal i Ungdomshuset. Så kridt danseskoene og gå amok!!

Forcentury release party (City Of Sin, København)

Et af Danmarks bedste power metal bands holder release på album nummer 2, “Revelant”! Hele denne herlighed sker på City of Sin. Bandet lover kanon liveunderholdning, så er du fan af power og heavy metal, så er der mødepligt her!

Søndag:
Undergang + Paganizer + Affliction Gate (Loppen, København)

Ugen lukkes og slukkes med lige dele brutalt old school svensker død og old school dansker død på Loppen! Det skal nok gå hen og blive en voldsom oplevelse!

 

Vi kan snild have overset noget. Og det undskylder vi. Kender du/I til et arrangement som du mener skal med i en “Warrior’s Weekend” er du/I velkommen til at sende os koncerttips på blastbeast@hotmail.dk – mange, mange tak!