Til februar næste år vender legendariske CANNIBAL CORPSE tilbage til Europa for at afslutte deres europæiske tour-cyklus.

Denne gang har de allieret sig med ingen ringere end DEVILDRIVER og 2 endnu hemmeligholdte special guests! Hele 2 danske shows – Amager Bio i København fredag den 15. februar og Train i Aarhus lørdag den 16. februar; begge med forsalgsstart i dag.

Verdens bedst sælgende dødsmetal band er som bekendt CANNIBAL CORPSE og det både kompromisløse og kontroversielle band har da også lagt afstand til al konkurrence i mere end en menneskealder efterhånden. Med vanvittig akkuratesse, brutalitet og en grundform der er milevidt over de fleste andres topform står George Corpsegrinder Fisher og Co. som en enestående institution indenfor metal-scenen. Dertil kan lægges et hav af historiske bandlysnings-sager,signatur-artwork af Vincent Locke og ikke mindst 12 fantastiske fuldlængde albums. Det hele er dokumenteret på én af de mest vellykkede musikdokumentarer til dato – ”Centuries of Torment – The First 20 Years”.

Dez Fafara og resten af DEVILDRIVER slænget har faktisk kun eksisteret siden 2002 men synes at have siddet med ved højbordet i en evighed. Heftig turnévirksomhed er grunden og også forklaringen på hvorfor bandet på så kort tid har ædt sig op gennem fødekæden. Udgangspunktet er thrash metal med stænk af hardcore og melodisk dødsmetal. Referencerne er mange og stilen ganske unik. DEVILDRIVER udsendte i februar 2011 deres sidste album via Roadrunner Records, ”Beast”, og er netop nu i gang med at skrive materialet til hvad der bliver bandets 6. studioalbum! Bandet har netop spillet Roskilde Festival som en del af deres europæiske sommertour, som vi her på Blastbeast hyldede med 5 stjerner.

BILLETTER – AMAGER BIO – http://www.billetlugen.dk/musik/25762/

BILLETTER – TRAIN – https://www.ebillet.dk/simple/buy.listtt.aspx?&refno=11902