Bandet vi alle kunne opleve på Copenhell vender tilbage til Danmark i efteråret med hele to shows!

Det er kun godt 2 måneder siden at MESHUGGAH udsendte dette deres 7. album ”Koloss” til enestående anmeldelser verden over. 4 år skulle der gå, men som sædvanligt var det ventetiden værd og nu vender bandet endelig tilbage på de europæiske klub-scener; endda med 2 danske koncerter denne gang.

MESHUGGAH har i over 20 år været toneangivende på metal-scenen og er kendt for deres unikke blanding af thrash metal, melodisk death metal, progressive metal og fusions jazz elementer. Med nedstemte 8-strengede guitarer og polyrytmiske sangstrukturer fremstår bandets musikalske udtryk utroligt komplekst og har været en bærende del af bandets succes. Rolling Stone kårede dem således som ét af 10 ”Most Important Hard and Heavy” bands i verden hvor Alternative Press var endnu mere direkte med deres label af bandet som ”The Most Important Band in Metal”.

MESHUGGAH spiller Train i Aarhus torsdag den 11. oktober og Amager Bio i København fredag den 12. oktober. Billetter bliver sat til salg onsdag den 20. juni kl. 10:00 via henholdsvis www.ebillet.dk (Aarhus) og www.billetlugen.dk (København).