Som et hvilket som helst andet succesfuldt musikmedie, vil vi fra nu af jævnligt bringe mode-indslag, med tips til den hotteste metal fashion!

Er nitter yt? Hvilke patches skal være på vesten?- Og hvor mange? Læder, leopard eller camouflage? Dette må alle være spørgsmål der rumsterer i hovedet på den modebevidste metaller.

Læs med her, så kan DU blive centre of attention – selv når der shreddes på scenen!

 

 

 

 

 

 

  • HÅRET

Første skridt på vejen til at blive trve mædl fashionista, er at få styr på lokkerne! Husk at jo længere dit hår er, jo mere lægger man mærke til dig når du headbanger! Husk forresten også at gøre folk opmærksom på når deres hår ikke er langt nok – eller i det mindste når det ikke er lige så langt som dit! Det hele er et spørgsmål om appearance, og husker du dette råd, bliver du top nice og fabolous i enhver pit!

 

 

 

 

 

 

 

  • VESTEN

Dette er noget jeg ved mange selvbevidste tonsere derude bekymrer sig om – hvordan skal min battle jacket pimpes!?

Husk at de patches du bærer, fortæller hvem du er – så vælg omhyggeligt dine patches ud fra hvor truee bandsne er! Hold dig helst væk fra alt med clean vokal og -core elementer – det er fucking lame, og måske får du tæsk. Et godt råd er, at jo mere dødsmetal og thrash du bærer, jo mere fashion er du! Thrashionistas unite!

 

 

  • KROPSUDSMYKNING

Et ganske vitalt punkt på denne liste over must-haves og hot mode er, of course – kropsudsmykning! Her kan du virkelig skeje ud og gå all-in for at blive den ondeste diva! Jeg tænker både kæder, piercinger, tatoveringer, halsbånd, eyeliner og corpse paint!

Få folk til at dreje nakker mod dig imens du svinger nakken i pitten! klassiske themes er selvfølgelig død, våben og nøgne damer, så kan du bære dine accessories som en ægte badass! Forestil dig scenariet – du entrerer spillestedet, folk lægger øjeblikkeligt mærke til dig, fordi de kan HØRE hvor fashion du er på dine kæder og nitter der spiller dødsklokkernes rebelske tema! De ser straks hvor trve du er på dine tatoveringer af dødningehoveder og vilde dyr! Enhver tonsers drøm når det kommer til metalmode. No homo.
Du kan eventuelt kombinere dine tattoos med band-logos (se billedet), så du ikke behøver at bekymre dig om folk ikke ser hvor mædl og trve du er når din vest (og band-tshirt?) ryger af, når det går ekstra hedt for sig i pitten
.

 

 

Jeg håber det gav jer lidt fifs til at blive det hotteste heavy, til næste gang Motörhead kommer til landet!

Tutteluu!