Amerikanske Warbringer var et af de første metalbands der blev offentliggjort til Roskilde Festivalen 2012.

Med en kærlighed på den rene brutale thrash sparkede John Laux og Victor Mikhaltsevich Warbringer igang i 2004. Ordet retro-thrash har jeg altid set som et negativt-ladet ord. Hvorfor ikke bare kalde det thrash. Retro eller ej. De her gutter har fat i den lange ende.

Ganske typisk for thrash-genren omhandler også Warbringers tekster krige og politiske situationer. Allerede på deres første udgivelse War Without End fra 2008 får vi et tydeligt eksempel på dette i nummeret “Total War”

Siden debuten i 2008 er det blev til 4 udgivelser i alt. 3 albums og en enkelt EP One By One, the Wicked Fall fra 2006. Seneste album hedder Worlds Torn Asunder og er fra 2011. Det er således med dette album i ryggen at Warbringer vender tilbage til Danmark på årets Roskilde Festival. Så der er ingen tvivl om at vi kan forvente numre fra denne udgivelse. Og hvilken udgivelse! Det her er thrash som det skal lyde. Up-tempo, skarpe riffs, mutede guitarer og den totale skærebrænder vokal.

Warbringer har på sin korte levetid allerede opnået status som en af metalscenes mest hårdtarbejdende bands, med heftig tour-virksomhed. Bandet har spillet med og supported bands som Napalm Death, Exodus, Nile og Suffocation og i den lidt blødere afdeling bands som Iced Earth og Symphony X.

Endelig er der ikke mere at sige end: FUCK Bruce Springsteen! Vi ses til Warbringer på Roskilde Festivals Pavilion lør d. 7/7 kl 21.30!