De københavnske stoner-rockere i Helhorse inviterer til intimkoncert på Loppen, hvor hele den kommende plade fremføres fra start til slut.

Det sker, at man nogle gange falder over et arrangement hvor man tænker “Nå, så for satan da!” med overrasket lydende indre dialog.

Helhorse har i den sammenhæng annonceret at de vil spille hele deres kommende, endnu unavngivne, plade fra ende til anden, når de rammer Loppen på Christiania d. 20. Juni.
Bandet har i de sidste mange måneder arbejdet sammen med det nye producer stjerneskud Emil Buus Sauer (alt fra Hexis til DAD), og lover at de nu vil trække musikken i en mere rocket og melodisk retning.

“Vi vil gerne tage HELHORSE i en strammere, mere organisk og endnu mere rockende retning. Det bliver stadig energisk, hårdtslående og sydstatsinspireret metal, men med mere plads til melodierne, riffet og sangen. Efter nogle lange og gode samtaler med Emil, blev vi enige om, at han er den, der kan trække os i den retning, vi ønsker”, udtaler forsanger Mikkel Wad Larsen.

Med sig har de post-rock bandet The Day We Left Earth som support og billetten koster sølle 50kr. Ingen undskyldninger!

Kilder:
Helhorse facebook-note
Loppens event