Imorgen d. 18 maj indtager ’Tour of the Obscure’ Pumpehuset i København med en helt speciel line-up, der inkluderer Raunchy, The Interbeing, Vola og nu Boil.

Færøske Sic har desværre måttet aflyse dette show, men det er lykkedes at få århusianske Boil til at træde til med ultra kort varsel.

Boil har i den sidste tid været dybt begravet i studiet for at indspille deres 3. album ”AXIOM”, der forventes at udkomme til efteråret. Albummet mixes og masteres i disse dage af ingen ringere end svenske Jens Bogren, der er troldmanden bag produktionen af både Opeth og Katatonia, så albummet må forventes at blive lidt af en lækkerbisken. Musikken har efter sigende fået et lille nøk længere over imod metallen, dog uden at miste de klassiske skæve og melodiske Boil elementer. På denne aften vil Boil, som et sneak preview, også live spille smagsprøver fra det kommende album, så glæd dig til lækkerier.